Välkommen till Aqui Tapas & Bar

Spansk Tapas, på riktigt mitt i pulserande Stockholm City. Njuta av mat och dryck i härliga lokaler, där du riktigt känner den spanska atmosfären. Vår erfarna personal och våra kockar med många års erfarenhet av just tapas på riktigt, tar hand om er och gör det som krävs för att ni ska få en njutbar kväll.
 
Vi öppnar 16.00 alla dagar i veckan.
Kom och ät Tapas på riktigt.
Bokning per telefon tas emot kl 12-20
08-411 40 29
RANKAD SOM NR 29
AV 2742 RESTURANGER
I STOCKHOLM

AQUI Tapas & Bar

AQUI Tapas och & Bar är en tapasrestaurang, belägen mitt i pulserande city, med närhet till smidiga kommunikationsmedel. Med ett öppet sinne för utveckling men samtidig respekt för tradition har vi tagit fram ett tapaskök utöver det vanliga. Med fokus på omsorg, råvaror och genuin, genomgående kvalitet erbjuder vi klassiska tapas i modern tappning, tillagade med kärlek och passion.

Med mångårig erfarenhet av det spanska köket värnar vår köksmästare om att våra gäster ska få ta del av den myriad av smaker, dofter och upplevelser som inte bara den spanska maten genomsyras av utan även hela den spanska kulturen som sådan, där tapas är en given beståndsdel i att umgås runt matbordet under lättsamma och avslappnade former.

AQUI Tapas & Bar lämpar sig såväl som vattenhål för en After Work själv eller med ett par vänner som för en helkväll för större sällskap; alla är välkomna och vi gör vårt bästa för att tillgodose allas behov. Följ oss gärna på Facebook också för att få all information om evenemang och erbjudanden som kommer att dyka upp framöver.
 
Varmt välkommen!