Recensioner från Tripadvisor

RANKAD SOM NR 29 AV 2 742 RESTURANGER I STOCKHOLM
Vi har blivit rankade nummer 29 bland ALLA Restauranger i Stockholm, närmast rankad tapas restaurang kommer först på plats 292. Detta är vi mycket stolta över och hoppas få visa just dig hur bra vi är. Välkomna!

TRIPADVISOR
BILDER FRÅN KUNDER

Recensioner från Facebook

GÖRAN FRIBERG

Jag är tämligen kräsen när det gäller mat. Aqui, lyckas där många andra misslyckas. Aqui bjuder på en personlig och avslappnad miljö där både mat och personal gör sitt för gästen. Väl värt ett besök!
 

MARTA BODIN

God mat! Färsk! Alla 20 personer fick in sin mat samtidigt. Trevlig personal, Musik o dans mellan borden & bardisken med instument & fina sombreros till gästerna. En helt härlig kväll.
 

ELLA C PTOCHATONIS

Skulle vilja ge Aqui 100 stjärnor för allt är i toppklass. Bästa maten, bästa servicen, bästa lokalen, bästa live musiken och framför allt så kände jag att jag färdades till Spanien under kvällen. Aqui är min absoluta favorit restaurang. Tack för att Ni finns :-) rekommenderar Er varmt.
 

STINA KRISANA JOHANSSON

Jag tycker att det va bra service o god mat. Lite synd att vi inte hörde så mycket av live musiken då vi satt i andra rummet. Men i det stora hela en mycket trevlig kväll
 

LINN GUNNARSSON

Goda, smakrika tapas i mysig miljö med trevlig personal :) Det enda jag saknade var tortilla espanola på menyn, annars mycket trevligt! :D
 
LIZETH ESTRELLA BACA VILLANUEVA
Goda tapas o trevliga servitris.