top of page

RECENSIONER FRÅN

RECENSIONER FRÅN

TRIPADVISOR
TRIPADVISOR

Första besöket och absolut inte sista på denna trevliga prisvärda restaurang. Det rekommenderade vinet passade perfekt till våra rätter. Provar ofta Tapas och gärna ny varianter, hittade dock inte någon ny favorit men alla vara bra.

Fantastiskt goda tapas som serveras av trevlig och omhändertagande personal i en mysig stämningsfull miljö. Mycket prisvärt. Väl värt ett besök. Gästerna återkommer mer än gärna!

God klassiska tappas. Maten levereras snabbt och med bra kvalitet. Lite väl högljudd lokal. Snabb och trevlig service

Agui är en rustik och genuin tapasbar/restaurang. Menyn innehåller genuina tapas med de traditionella rätterna. Maten är prisvärd och servicen bra. Jag kan uppfatta ljudvolymen som besvärande hög.

Jättegod mat, snabb service, trevlig personal och mysig lokal! Gamla kompisgänget trivdes hela kvällen. Tack! Kommer tillbaka!

Mycket bra mat. Mycket smaker. Mycket folk. Populärt. Om jag får klaga på något, något störande ljudvolym. Vissa av rätterna något dyra, men inte överdrivet.

Bland det godaste jag ätit rekommonderar verkligen det här stället kommer absolut återkomma hit nästa gång jag är i stockholm 🙂

Bra service och maten kom jättefort.
De kunde kanske komma en extra gång till bordet och fråga om man ville ha något mer att dricka eller beställa något mer.
Men, med så god mat och duktiga folk kan man se bort från det

Riklig meny med många tapas, de 15 olika vi beställde var alla jättegoda (favorit var baconlindad getost och lammracks). Trevlig och serviceminded personal.

Bästa tapasrestaurangen i Stockholm! Tveklöst. Mycket god mat, trevlig personal, goda drinkar (en till mojito? Absolut!)

Trevlig personal, snabb service trots fullsatt!
Mycket att välja på. Vi tog sju rätter som var väldigt goda. Sju rätter var lagom mycket. Husets vin var gott och prisvärt. När vi suttit en och en och en halv timma och precis druckit upp efterrättsdrinken kom notan in utan att vi bett om den, kändes som de ville bli av med oss. Lite tråkigt slut!

Firade födelsedagen där med familjen och stämningen var magiskt! Bästa tapas i Stockholm och Personalen är riktigt härliga :)

 

Blir aldrig besviken! Goda tapas, alla 4 nöjda med de sammanlagt 17 rätter vi delade på. Varit här i dec, kan och nu. Lika bra varje gång. Helt ok service. Ta en Mango Daiquiri!

This is so good Riktigt bra tapas i en inte allt för lyxig miljö. Grymt trevlig personal och exakta med beställningarna . Fattar inte hur dom kunde hålla reda på alla rätter som vi beställde . Vi kommer tillbaka.

Mycket bra tapasrestaurang med trevlig miljö och hög standard på maten. Bra service fast det var fullt. Så spanskt det kan bli mitt i Stockholm.

Mycket att välja på, kvalitet i rätterna, bra pris. Underbar miljö "lite festligt" och super god sangria!

Trevlig personal och mycket goda tapas. Det finns mycket att välja på, även vegetariska, och ok priser. Deras sangria är mycket bra.

VARMT VÄLKOMMEN!
Contact
bottom of page